Filosofi

Analys

Vi analyserar vad ditt företag står för. En analys ger betraktaren möjlighet att utveckla en fördjupad förståelse för frågor som varumärket vill belysa. Och här sätter vi grunderna för vad ditt företag har för visuella värden och kommunikativa symboler som språk. Vi analyserar ditt varumärke och position på marknaden som er grundläggande affärsidé. Något som detta är minst lika viktig som estetiken. Det som skall vara fördelen av ditt utseende och som gör skillnad för din tjänst bestäms härmed i denna första fas.

Design

Vi bestämmer vilka verktyg, färger, kommunikativa typsnitt, symbolik i den konstnärliga processen som skall spegla och vara företagets första ansikte för betraktaren. Med finess illustrerar vi ditt varumärke med en stilistisk metod, där det enkla oftast är den givna lösningen på allt. Företag som satsar på design är mer lönsamma. Ett konsekvent investerande i design är rejält lönsamt, även på lång sikt. Skillnaden i lönsamhet mellan företag som satsat på design respektive de som inte gör det är märkbar.

Resultat

Vi har skapat den rätta plattformen med gedigen kunskap. Din grafiska profil är ansiktet utåt. Så god profilering i mediaruset är viktiga grundstenar för en seriös marknadsföring av din affärsidé. Vektorformat har hjälpt dig att ta fram det bästa och alldeles unika ur ditt varumärke genom en noggrann designanalys i processen för att sedan sätta det passande visuella uttrycket på plats. En garanti för nöjd kund speglar vårt åtagande och är en hörnsten i allt vi tar oss för. Vi bygger starka varumärken.