Decigrambikes.com


Grafisk profil / Mellan identitet

Analys


På Europeiska Cykel Importen i Älta bygger man då cyklar för just dig, dina mått, din design och prisklass. ECI blir Decigrambikes.com. En utveckling tar fart och med det en bättre kvalitet av cyklar och variabler. Ambitionen är att uvecklas för att vara i bra slag för framtiden. Känslan av att cykla på en fin stig med sin nya moderna cykel är något som ska slå det mesta.

Design


Att fjäderlätt cykla med Decigrambikes.com skall vara den dominerande känslan i uttrycket. Och med en ny profil som andas modern cykel ritades detta varumärke i huvudsak för att passa på framsidan av ett styre med klassisk form. Färgerna ställer sig i skaran modern och stilrent. Denna cykel skall ligga i framkant av branschens utveckling såväl i Sverige som Europa.

Resultat


Att mäta sig med dom största märkena i cykelbranschen levererades två logotyper som är i klass för det uppdraget. Fjädern för den allmänna grafiska kommunikationen och DG för att passa på fronten av cykeln. Denna verksamhet ligger i framkant av vad cykelbranschen har att erbjuda på marknaden.